Öğretmen Salih Nafız Tüzün İlkokulu

Vizyon: Tüm Öğretmenleri ile eğitim-öğretim sürecinde işbirliğinin, kendini sürekli olarak geliştirmenin önemini ve gerekliliğini bilen, özgün, etkili, nitelikli, başarılı ve verimli bir okul toplumu oluşturarak,değerlerine bağlı, yaşam boyu öğrenmeyi benimseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Ülkesi ve dünya geleceği için sorumluluk almaya hazır; çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek; soran-sorgulayan, araştıran, yapıcı, üretken bir üst kurumda başarılı olup akademik kariyerinde ilerleyecek bireyler yetiştirmek...

Başarılar: 0İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmekte olan Temel Fikirlerden Bilimlere Bilim Olimpiyatları kapsamında ilimiz genelinde yapılan yarışmada İl Birinciliği ile altın madalya kazanan öğrencimiz Ahmet Ege SEVİM ve bronz madalya kazanan öğrencimiz Batu ABANOZ başarıları ile bizleri gurulandırdılar.

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 14.40
Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var Harezmi Eğitim Modeli Patikle Başla Kitapla Yaşa Projesi

WEB - https://salihnafiztuzunilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. ÇAM AĞACI SK. EK BINA SİTESİ ÖĞRETMEN SALIH NAFIZ TÜZÜN ILKOKULU BLOK NO: 4/1 KARTAL / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Orta Mahalle Yalnız Selvi Cd. Çam Ağacı Sk. No:4 Soğanlık/Kartal/İstanbul

Ulaşım İETT Hatları: 21U Kadıköy, 16U Üsküdar, 17S Bostancı, KM31 Kartal Metro, 134YK Kartal, 134GK Kartal Minibüs Hatları: Kadıköy, Kartal Durak Adı:Soğanlık Orta Mahalle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Kartal ilçesine bağlı olan okulumuz ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.